Electronica website Lc mail

Opstellingen.

We hebben wat dia's teruggevonden.


Soms was de werkkamer in Noordwijk overvol. Dan werd de keukentafel gebruikt. Hier wordt onze eerste tower pc voorzien van Windows 95. De brede lintkabel wijst op een systeem met SCSI-2. De processor was waarschijnlijk een 80486DX4-100.


Een opstelling in de woonkamer in Noordwijk.

Links de Scanjet 4, daaronder een zelfbouw tower. Ik denk de eerste Pentium, met van boven naar beneden:
Trust extern modem, CD-speler, CD-schrijver, HP DAT tape, 5,25" en 3,5" floppydrive.
Bovenop een 15" scherm type ADI MicroScan 5GT. Daaronder een toetsenbord en de Logitech Marble trackball. Rechtonder de monitor een eigenbouw koptelefoonversterker. De kleine monitor is een floppy-box. Daarnaast een nog onbekende inktjetprinter.


De werkkamer in Noordwijk.

Links onder de Compaq Prosignia met het toetsenbord. Links in de hoek de Laserjet III. Daarnaast m'n tweede eigenbouw desktop pc met de 80368DX-20 processor. Daarop staat de CMT-monitor die met de Compaq meekwam.
De babe aan de muur is waarschijnlijk Pamela Anderson.


De woonkamer in Noordwijk in 2000.
Op de plank een speakerset van Trust. Onder de tafel een zelfbouwtower met een Pentium II, 3,5 floppy, het regelpaneel van de SoundBlaster Live!, DvD lezer, DvD schrijver, HP dat8 tapedrive. Dan de ADI 15 inch, koptelefoonversterker, de Minolta dia scanner en de Iomega Zipdrive.


Onze jongste dochter Eva achter dezelfde opstelling met een spelletje. Nichtje Stephanie zit wat verscholen. Poes Whoopi ligt op de rugleuning.(2001)